El Juvenil B nominat com a millor equip de base a la Nit de l’Esport

Departament Comunicació CF Mollet UE

El Juvenil B ha estat nominat com a millor equip de base a la Nit de l’Esport que impulsa l’Ajuntament de Mollet del Vallès. A més, durant la gala que tindrà lloc el proper 30 de gener al teatre Can Gomà es farà un reconeixement al club per la commemoració del Centenari.

D’entre els mèrits que ha raonat el jurat per proposar la candidatura dels juvenils molletans són haver assolit el subcampionat de lliga l’any passat i l’ascens a Preferent. El Juvenil B, dirigit per Otger Canals i de segon entrenador Marc Trasobares, va quedar en segon lloc del grup 8 de la Primera Divisió amb 70 punts després de 22 victòries, 4 empats i 4 derrotes. Els molletans, assolint una exitosa campanya, van ser el millor atac amb 124 gols i la segona millor defensa encaixant 45 gols.

Enguany el Juvenil B  està demostrant el seu bon nivel amb l’objectiu principal de la salvació i fer de pont amb el Juvenil A de la Lliga Nacional. Després de 15 jornades ocupen l’ 11è lloc del grup 2 de Preferent amb 19 punts, els mateixos que el 10è, el Caldes.