El Juvenil B puja a Preferent!!!

juvenil BHistòric ascens del Juvenil B assolint el gran repte de pujar a la Preferent. Els molletans, que encara poden quedar campions del grup 8 de la Primera Divisió, s’asseguren ser com un dels millors segons classificats de tota la Primera Divisió. El conjunt dirigit per Otger Canals va certificar l’ascens després de golejar 8 a 2 el fins aleshores tercer classificat, el CF Parets, al camp Municipal del Germans Gonzalvo.

Els molletans van acabar celebrant amb petards i enmig del Germans Gonzalvo un ascens que va començar de la millor manera al terreny de joc guanyant 3 a 1 a la mitja part. A la represa el domini molletà va ser més que evident i amb una graderia entregada els juvenils van assolir l’ascens i el repte perseguit durant tota la temporada. Amb aquest ascens, l’estructura del juvenil del CF Mollet UE assoleix mantenir l’A a Lliga Nacional i el B un esglaó per sota, Preferent.

Ara els molletans encara podrien quedar campions del grup a la darerra jornada. El conjunt d’Otger Canals i Marc Trasobares hauria de guanyar al camp del manlleu i perdre el líder, el Cardedeu, al camp del Vilanova del Vallès.

Moltes felicitats Juvenil B!!!