El Juvenil C espera allargar el dolç moment

El Juvenil C de Viri Álvarez ocupa la quarta plaça del 8 de la Primera Divisió després de tretze jornades disputades. A manca de dos partits per finalitzar la primera volta, els blanc-i-vermells es troben a dos punts del segon classificat, el Vilassar de Mar. “El balanç d’aquest primer tram de competició és fantàstic. La gran majoria de jugadors de la plantilla són de primer any. Crec que l’equip ha mostrat un gran nivell durant la primera volta. Esperem seguir així fins a final de temporada”, explica el seu tècnic, Viri Álvarez.

L’equip blanc-i-vermell presenta uns números realment positius. Els de Viri Alvárez sumen nou victòries, cap empat i quatre derrotes, amb un balanç de 35 gols marcats i només 13 encaixats. “L’objectiu que ens vam marcar a principi de temporada va ser salvar-nos sense patir. Veient la dinàmica de l’equip crec que si som regulars tindrem opcions de lluitar per les posicions capdavanteres. La Torreta, líder de la categoria, es mostra intractable, però després hi ha un bloc d’equips separats per molts pocs punts. Queden moltes jornades i encara pot passar de tot”, assegura el tècnic.

Viri Alvárez es mostra optimista amb la progressió dels seus jugadors: “Les primeres jornades van ser difícils perquè la plantilla era nova i calia un temps d’aclimatació. L’equip ha anat clarament de menys a més”. L’entrenador molletà analitza al proper rival: “El partit del Manlleu serà molt complicat. Estan en un bon moment de forma. Han guanyat els darrers quatre partits. Tanmateix, treballarem dur per aconseguir la victòria”.