El Juvenil C goleja el Sant Fost i està a una victòria de guanyar la lliga

El Juvenil C està completant una temporada d’èxit. Ahir contra el Sant Fost (7-0) va fer un pas més per aconseguir el títol de lliga del grup 28 de la Segona Divisió i de retruc l’ascens a la Primera. El conjunt de Joan Creus podria guanyar la lliga el dissabte  contra la Molletense al Germans Gonzalvo (10h) i celebrar l’ascens.

En horari de Lliga de Campions, el Juvenil C va golejar el Sant Fost per deixar el títol a només 3 punts. La primera meitat es va tancar amb tres gols, i a la represa el joc va millorar amb quatre dianes més. Els golejadors van ser Gerard Suárez i Josep Ortega partida doble, i a la festa es van afegir les dianes d’Arnau Suñé, Ricardo Becerro i David Marcen. «Principalment estic molt content per l’actitutd del Juvenil C degut a que la temporada va començar amb tot de nou.Vam fer 17 fitxatges però tot està sortint molt bé», valora el tècnic, Joan Creus.

El partit de dissabte a les 10 h contra la Molletense és providencial perquè una victoria dóna matemàticament la lliga i l’ascens al Juvenil C. «Serà un compromís molt dur, sent l’afegit que és un derbi. Haurem de lluitar i suar per ser campions. Però tenim aquest punt de motivació de poder fer-ho contra la Molletense. Els jugadors están molt motivats», sentencia Creus.

Per tot això, animem a l’afició a pujar al Germans Gonzalvo dissabte! #vamosrojos