El llibre del Centenari ja es pot comprar!

El CF Mollet UE ja ha posat el llibre del Centenari a la venda. Per tan sols 15 euros pots tenir la història dels cents anys de l’entitat esportiva més antiga de Mollet del Vallès i un dels clubs amb més tradició del Vallès!

L’autor del llibre és Jordi Candela i la publicació consta de 128 pàgines, totes a color, i amb més de dues-centes fotografies. El llibre fa un recull de totes les temporades amb documents inèdits de la història del club que descobreis secrets fins ara desconeguts per la massa social del CF Mollet UE. A més, el llibre està estructurat entre les seccions de temporades, fotografies de la temporada actual -totes les plantilles amb els noms dels equips de la base-, les juntes directives, els presidents i l’himne del Centenari. La publicació inclou l’himne dels Murphies en CD.

El llibre es pot comprar a les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo en horari de tarda de dilluns a divendres i en cap de semana en horari de partit. També es pot comprar al quiosc de plaça Prat de la Riba i de la Rambla de Mollet del Vallès.

Fes un #vamosrojos i regala’t la història del teu equip de futbol català!

promo-15-euros-llibre