El Mollet, present al Fifa Manager 14

Ja pots jugar amb el Mollet des de casa. Megamod ofereix una versió completament gratuïta del futbol català per al Fifa Manager 14 després de l’èxit 7.0 amb més de 9.000 descàrregues. Es tracta d’un videojoc que permet controlar tot tipus d’aspectes del nostre club favorit: fitxatges, alineacions, pedrera, finances, afició, abonaments, contractes publicitaris o botigues. Com que la companyia EA Sports va decidir deixar de publicar noves entregues de la saga, la novetat d’aquesta edició és la possibilitat d’iniciar la partida gràcies a la web francesa de Fifa Club Manager.

Aquesta modificació del joc fa un especial incís en els equips del futbol català. Els conjunts del nostre territori que gràcies a Megamod 8.0 s’uneixen al videjoc són els següents: Mollet, Reddis, Abadessenc, Andorra, Farners, Lloret de Mar, Mataró, Martinenc, Escala, Girona B, Manresa, Sants, Tona, Horta, Molletense, Avià, La Jonquera, Vic, Vilassar de Mar, Amposta, Castelldefels, Catllar, Balaguer, Santboià, Igualada, Jesus i Maria, Lleida Esportiu B, Suburense, Terrassa 1906, Torredembarra, Viladecans, Vista Alegre, Rapitenca, Sant Ildefons, Almacelles, Vilanova i la Geltrú, Gramenet, La Cava, Viladecans, Vila-seca, Valls, Alcanar, Ampolla, Olesa, Premià, Salou, Blanes i Atlètic de Valls.

Cal destacar que el Megamod 8.0 especial futbol català incorpora una sèrie de novetats que aporten més realisme al joc com ara un sistema real de la Copa del Rei i la Copa Federació, eliminació de tots els equips desapareguts, revisió de totes les plantilles d’aquest curs, actualització del nivell i característiques reals dels jugadors, actualització de les dades, pressupostos, estadis  i rivalitats històriques entre clubs, creació de més de 500 juvenils reals i actualització d’entrenadors i presidents.