El partit del primer equip s’avança al dissabte 19 de gener a les 16.30 h. al Germans Gonzalvo

Eprimer equipl partit del cap de setmana del primer equip al camp del Germans Gonzalvo s’avança al dissabte 19 de gener a les 16.30 h. El canvi ha estat pres degut a la disponibilitat per la cursa popular de Sant Vicenç de Mollet que es correrà diumenge. Per aquest motiu el partit contra la UA Horta es jugarà dissabte, i no diumenge com és habitual. A més aquest compromís significarà el darrer partit de la primera volta del grup 1 de la Primera Catalana.

El primer equip jugarà dissabte un partit clau per aixecar el vol de la Primera Catalana. En el 2013 encara no sap què és guanyar el conjunt d’Abel Mourelo i és que a la jornada anterior van perdre 4 a 0 inesperadament contra el Sant Quirze. Els molletans volen millorar la seva imatge davant la seva afició i recuperar les bones sensacions que van deixar en acabar el 2012. Després de 16 jornades els molletans ocupen l’onzena posició amb 21 punts i es troben a 11 punts del primer classificat, a nou punts dels llocs de promoció d’ascens i a tres punts del descens.

Tot plegat el primer equip necessita el caliu de l’aficionat del Germans Gonzalvo per sumar tres punts importants contra el rival barceloní. L’Horta és sisè classificat amb 22 punts -tan sols un punt més que el Mollet- i és la tercera defensa del grup que menys gols encaixa amb 16 dianes. Tot i això l’equip de Barcelona fonamenta la seva classificació per la seva trajectòria com a local assolint al seu camp 15 dels 22 punts. Un partit d’allò més emocionant pels d’Abel Mourelo que porten tres partits sense conèixer la victòria.

Recordeu afició el partit del primer equip serà aquest dissabte 19 de gener a les 16.30 h al camp del Germans Gonzalvo. Us hi esperem!