El potent xinès Jiangsu Suning, al Germans Gonzalvo

El club ha tancat un acord de col·laboració recentment amb el potent equip de futbol de Xina, el Jiangsu Suning. Actualment és un dels millors equips del país asiàtic i juga a la Super Lliga de Xina.

Les dues entitats es trobaran durant la propera setmana en diversos actes a Mollet. El principal será el partit amistós el proper dimarts entre el Juvenil A del club, que milita a la Lliga Nacional, contra el sub-19 del Jiangsu Suning. El compromís es disputarà a les 16 hores al camp Municipal del Germans Gonzalvo.

L’expedició xinesa arribarà a Barcelona el diumenge i des d’aleshores estarán a Mollet. Dilluns hi haurà una trobada amb la corporació local de l’Ajuntament de Mollet i membres del club. Posteriorment, les dues directives faran un dinar en un restaurant de Mollet.

Durant la setmana, els jugadors del Jiangsu Suning s’entrenaran al camp Municipal del Germans Gonzalvo. A més, encara s’ha de concretar una visita a l’Espai Rural i Natural de Gallecs. L’expedició xinesa marxarà el 17 d’abril.