El Prebenjamí A busca assaltar el liderat

El Prebenjamí A, dirigit per Cristian Fuentes, competeix al grup 52 de la categoria Prebenjamí. El conjunt molletà presenta uns números pràcticament perfectes, sumant vint victòries, dos empats i una única derrota en tota la lliga, xifres que el tenen situat a la segona posició. Cal remarcar també que es l’equip més realitzador, amb un total de 169 dianes. «La valoració de la temporada és molt positiva, penso que estem jugant molt bé en molts partits. Estem situats a la part alta de la classificació. Encara que no poguem guanyar finalment la lliga, crec que estem realitzant un gran any», destaca el seu tècnic.

El conjunt blanc-i-vermell persegueix el Cardedeu, el líder del grup, per tal de fer-se amb el campionat. Només un punt distancia els dos equips. L’equip porta un total de dotze jornades consecutives sense perdre cap punt. «L’objectiu és clar; sempre volem formar des del Prebenjamí A jugadors pel Benjamí B, i després, a nivell d’equip, volem intentar guanyar el campionat», remarca Fuentes.

En el proper partit, l’equip rebrà la visita dissabte a les 10 del matí al Llerona, setè classificat. El rival encadena cinc jornades sense poder aconseguir la victòria. A l’anada, victòria molletana per 0-3. «És un equip competitiu, que fa molt bons resultats, i esperem poder treure els tres punts per continuar pressionant el líder.»