El Prebenjamí D inicia un curs ple de nous reptes

El Prebenjamí D de Mollet ha començat la temporada amb bon peu al grup 56 de la seva categoria. L’equip que dirigeix Gerard Casado ocupa la setena posició de la classificació amb un blanç de dues victòries i dues derrotes. «Estic satisfet amb l’inici de Lliga. L’equip ha competit en tots els partits menys en la segona jornada al camp del Santa Perpètua. Crec que si aconseguim ser un grup compacte podrem lluitar per l’ascens», afirma el seu entrenador.

El grup 56 està format per 15 cojunts. L’actual líder és el Sant Celoni amb 12 punts. «Pel que hem pogut veure fins ara crec que la Lliga és, en línies generals, força igualada, tot i que hi ha tres o quatre equips que estan un esglaó per sobre de la resta. Haurem d’esperar unes jornades més per veure el nivell real dels equips».

La plantilla del conjunt molletà està formada per 10 jugadors, dels quals només quatre es coneixien entre ells. «El més important és que siguem un equip tant dins com fora del terreny de joc i que els nens es diverteixin jugant. Ara estem treballant força la cohesió del grup perquè és vital que el grup estigui unit. Els nens han de ser concients que tenim un objectiu en comú i cadascú ha de fer la tasca que li pertoca», assegura Casado.

Pel que fa a la metodologia de joc, el preparador molletà explica que «durant la setmana entrenem habilitats com el control de la pilota, la conducció en cursa, el remat o les jugades d’estratègia. A més, aquestes activitats les anem alternant amb jocs perquè la sessió sigui més disreta. D’aquesta manera, els nens aprenen jugant».

En la propera jornada, el Prebenjamí D rebrà al Bellamista Milàn al Germans Gozanlvo aquest diumenge a les 10h. El tècnic molletà preveu un partit força disputat: «Haurem de treballar molt si volem guanyar al Bellavista. No podem refiar-nos del seu mal inici. Això tot just acaba de començar».