El Prebenjamí E vol continuar escalant posicions

El Prebenjamí E de Miguel Flores està situat a la vuitena posició del grup 57 després de vint-i-una jornades disputades. L’equip encadena cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota. «Al principi vam començar malament, perquè teniem pocs jugadors i érem un equip nou, però amb l’arribada de més nens i fent un important treball per acoplar el grup, estem situats a mitja taula», destaca el seu tècnic.

L’equip molletà presenta uns números que van a l’alça, sumant nou victòries, tres empats i nou derrotes. «Al setembre, l’objectiu era formar un equip; companys que juguin junts per fer un bon grup també de cara a la temporada vinent. Ara l’objectiu es quedar a la millor posició possible a la classificació, aprofitant aquesta bona dinàmica, i sumar el màxim de punts possibles», explica Miguel Flores.

Aquest dissabte, l’equip blanc-i-vermell disputa el derbi comarcal davant de l’EC Granollers al Municipal del Carrer Girona. Tant els molletans com els granollerins es troben a la meitat de la taula. «És un rival díficil. A l’anada els vam guanyar per 4-2, i ara a la tornada els intentarem tornar a superar, aprofitant que ells estan en un mal moment de resultats».