El primer equip, a prova contra la Guineueta dissabte

escut_CFMolletUENova prova pel primer equip de Caudio Festa. Després de les bones sensacions contra l’Espanyol B, els del primer equip reben dissabte a la Guineueta de la Segona Catalana a partir de les 18.00 h al camp del Germans Gonzalvo. Els molletans continuen la posada a punt que Festa els ha programat amb l’objectiu d’aprofitar l’aturada de la competició de Primera Catalana aquesta setmana. Així el nouvingut tècnic dirigirà el seu segon partit al camp del Germans Gonzalvo.

La Guineueta lluita per la permanència al grup 2 de la Segona Catalana. De fet són els quarts per la cua amb 17 punts i están en posicions de descens. Tot i això és un conjunt de lluita i que no posarà les coses fàcils als molletans. El cos tècnic confia poder continuar amb el treball de grup per millorar l’aspecte defensiu en totes les facetes del joc amb més agressivitat en totes les línies.

Amb aquest nou partit l’entrenador podrà fer més proves per arribar en millors condicions al compromís contra el Masnou la propera setmana, el 17 de febrer, al camp del Germans Gonzalvo.