El primer equip a punt de donar la sorpresa al camp del líder

cfmolletueNo ha pogut guanyar el primer equip al camp del Cerdanyola però ha estat a punt de donar al sorpresa contra el líder. Els de Cerdanyola han capgirat el partit a la segona part (3-2) i són més líders que mai del grup 1 de la Primera Catalana. El Mollet així marxa de la Bóbila sense recompensa en un partit que van dirigir el segon entrenador Paco Barrero i el tècnic del Juvenil A, David Ortiz.

Tot i la dificultat els molletans van plantar cara al Cerdanyola. Les primeres ocasions van ser pels locals però Juanjo va estar providencial. El primer equip però va poder fer una bona jugada col·lectiva i marca poc abans de la mitja hora de joc amb el gol de Ruben Sánchez. Uns minuts més tard el Cerdanyola va empatar el partit ràpidament amb Peque. S’havia tornat boig el compromís i l’àrbitre es va afegir invalidant un gol molletà per un possible fora de joc. A tot això abans del descans Quim va patir un ensurt que va aturar el partit uns minuts, però després va poder continuar el defensa molletà.

A la represa el joc estava anivellat. El primer equip va donar al cara en tot moment. I el fruit al treball col·lectiu va ser un nou gol visitant, en aquest cas de Diego Novo al minut 59. Però l’honor de líder va sortir al camp i el Cerdanyola va capgirar el partit amb dos gols. Al minut 73 Romero s’aprofita d’una errada defensiva. I al minut 77 arriba el definitiu 3 a 2 d’Infante.

Amb la derrota el primer equip és 10è classificat del grup 1 de la Primera catalana amb 24 punts i té els llocs d”ascens a 8 punts i els de descens a 2 punts. El proper partit serà la propera setmana el 17 de febrer al Germans Gonzalvo contra el Masnou.