El primer equip, a 2 punts del líder

El grup 1 de la Primera Catalana està molt igualat. El primer equip va acabar la primera volta amb derrota contra e Manresa (1-2), però està a només 2 punts del nou líder, l’Horta.

El primer equip va tenir un partit de dues cares. La bona durant la primera meitat amb el gran gol de cap de Sergio Flores, que va poder marcar un parell més, i la dolenta durant la segona part. El Manresa va capgirar el partit a la represa amb dos gols. L’ 1 a 2 al minut 70 per unes mans clares de Guti, que l’àrbitre va assenyalar penal i expulsió. El gol visitant va sentenciar el compromís, que va acabar ajustat per 1 a 2.

La derrota deixa al primer equip al 5è lloc amb 30 punts. Això sí, hi ha cinc equips amb els mateixos punts: Manresa (2n),  Vilassar (3r), Tona (4t i un partit pendent) i Martinenc (6è). Els molletans tanquen la primera volta amb un balanç de 8 victòries, 6 empats i 3 derrotes.

El proper partit serà el derbi molletà al Municipal Germans Gonzalvo. Atenció perquè l’hora del partit serà a les 12.30 h degut a la Cursa de Sant Vicenç. #vamosrojos