El Primer Equip comença a rodar

Aquest dilluns dia 5 ha engegat el projecte 2019 – 2020 del Primer Equip, en el retorn molletà a Primera Catalana, amb l’objectiu en ment de, «construir un equip que tingui identitat pròpia i que es manifesti al camp de forma atractiva visual i competitivament perquè aspiri a tot sense posar-nos límits», tal com declara l’entrenador rojo Jordi López. El nou míster declara estar content amb la plantilla construïda, «hem completat una plantilla molt competent, tant per les renovacions, com per les incorporacions, com pels jugadors que pugen de la base, i tinc moltes ganes de treballar amb ells», i té clar l’estil de joc que vol que el CF Mollet UE mostri en els camps de Primera Catalana,  «principalment associatiu, intento que els meus equips es relacionin molt bé amb la pilota, crec que els futbolistes que tenim són molt capaços de fer-ho, i aniria contra natura demanar-los una altra cosa, així doncs, volem proposar un estil que sigui competitiu i efectiu».

Abans de donar inici a la competició oficial, el conjunt del Germans Gonzalvo disputarà 6 partits de pretemporada per tal d’arribar en la millor forma possible al primer duel de la temporada. Per a Jordi López els equips als quals s’enfrontaran «són els adequats per poder iniciar aquest procés de construcció futbolístic, prou exigents perquè la preparació de l’equip vagi endavant i que podem posar en pràctica tots els conceptes que volem treballar». Els partits confirmats al Germans Gonzalvo són davant el CE Europa de Divisió d’Honor Juvenil el dia 14 d’agost a les 20.00, la UDA Gramanet el 17 d’agost a les 20.00, la Fundació Grama de Lliga Nacional Juvenil el dia 21 d’agost a les 19.30, la UD Can Trias el 25 d’agost a les 19.30 i la UD Molletense el dia 28 d’agost a les 20.00. L’últim duel de pretemporada serà al camp de la UCF Santa Perpètua el dia 31 d’agost amb horari encara per determinar.

Dos dels jugadors que han renovat el seu compromís amb la nostra entitat són Víctor Rodríguez i Martí Garcia, i ambdós es mostren il·lusionats amb el nou curs tal com declara Víctor, «esperamos que el equipo quede lo más arriba posible, se ha mantenido un gran bloque del año pasado, con grandes jugadores, y creo que no nos tenemos que poner límites, trabajar con la máxima ilusión y ver hasta donde podemos llegar, nosotros no nos pondremos techo». A diferència de l’any anterior, aquesta temporada el gruix de la plantilla és el mateix, fet que serà un punt favorable als rojos tal com menciona Martí, «L’any passat ens va costar agafar el ritme a les primeres jornades perquè no ens coneixíem, i aquest any serà diferent perquè en haver renovat gran part, ens coneixem prou bé i sabem com juguem i serà més fàcil arrencar i centrar-nos a començar la lliga de la millor manera possible».

#vamosrojos