El primer equip inicia la pretemporada del Centenari

El primer equip ja ha començat la pretemporada. Aquest divendres 1 d’agost la pilota ha començat a rodar pel conjunt que dirigeix Albert Cámara al camp Municipal del Germans Gonzalvo. La primera sessió s’ha encetat a les 08.30 hores i ha acabat a les 11.00 hores del matí amb predomini del toc de pilota.

Fins l’11 d’agost les sessions de pretemporada del primer equip es mantindran al matí i alehsores ja es farà l’horari habitual del vespre a partir de les 20.00 hores. En les primeres setmanes de pretemporada es treballa la càrrega física però sense oblidar l’aspecte del toc de pilota. «És important anar agafant el rime mica en mica. El que volem és que cap jugador es lesioni, és le més important. Per noslatres és clau que tots entrenin per entendre els conceptes tàctics», ha remarcat l’entrenador, Albert Cámara. A més, ha afegit que la plantilla no està tancada i en els propers dies podrien haver un parell d’incorporacions per reforçar la defensa o la banda equerra.

La plantilla està formada per:

Porteria

Pol Flores

Juan Valenzuela

Defensa

Iván Arroyo

Álex Ruiz

Carles Mur

Jaume Serra (Caldes de Montbui)

Marc Reyes (Vilassar de Dalt)

Migcamp

Cristian García

Adrián Padilla (Guineueta)

Lluís Tejero (Horta)

Antonio Parra (Unificació Llefià)

Brian Quijada (Gramanet Milan)

Edgar Salido (Rubí)

Álex Paredes (juvenil A)

Arnau Blanco (juvenil A)

You Kamassokho (juvenil A)

 Edgar Salido (UE Rubí, a prova)

Guillem Capellera (F.P. Hermes, juvenil Lliga Nacional, a prova)

Davantera

Hassen Nbili

Ángel Fernández

Marc Gallart (Sabadell B)

Carlos Vidal (Horta)

Mahamadou Bangoura (Vilassar de Mar)

Dani Martínez (Ripollet)

Evans Ofosu (Unión Sport de Portugal)

PARTITS DE PRETEMPORADA

Durant la pretemporada el primer equip jugarà 5 partits al camp Municipal del Germans Gonzalvo: el 9 d’agost contra el perdedor de l’eliminatòria Copa catalunya entre Palamós i Vilassar; el 16 d’agost contra Ripollet; el 18 d’agost contra la Selecció Catalana UEFA; el 23 d’agost contra el Santboià; i el 30 d’agost contra el Vilanova del Vallès. Encara està per determinar un sisè partit que serà com a visitant el 2 de setembre.