El primer equip comença la segona volta amb victòria

cfmolletueVictòria per la mínima però merescuda contra un rival d’excel·lent tracte de pilota, el Vilassar de Dalt. L’equip d’Abel Mourelo va guanyar 1 a 0 amb gol de Dani Arquès després d’haver-se imposat en la proposta futbolística. La intensitat i empeny molletà va portar als del Germans Gonzalvo fins sumar 3 punts importants en aquest inici de la segona volta, que allunya el descens amb un marge de 4 punts i escurça l’ascens fins els 7 punts.

Els molletans van portar la iniciativa en el joc amb una pressió aferrissada contra el Vilassar. Els maresmencs, amb una proposta similar al Mollet, van intentar jugar , i superar, en el toc de pilota. Però els del Germans Gonzalvo van poder imposar-se. Les primeres ocasions van néixer de les botes de Berni, Novo i Arqués. Fins i tot a Dani Rodríguez Santos l’àrbitre va invalidar un gol legal de cap. Pel que fa al Vilassar Cristòbal va gaudir de dues ocasions. Poc abans del descans l’assistent va expulsar David Gómez per una clara falta a Santos quan aquest es plantava tot sol davant del porter rival.

Amb un jugador menys el Vilassar va saber plantar cara al Mollet. Tot i que els d’Abel Mourelo van ser els que van portar la iniciativa en el joc. En un contracop l’àrbitre no va assenyalar un penal a favor dels visitants, que havia comès Edgar. Poc després en una bona acció entre Santos i Arquès, aquest darrer marca al minut 75 el gol de la victòria. Uns minuts més tard jugada similar però Arquès en aquesta ocasió no pot marcar. La victòria va ser treballada fins el darrer moment, quan el Vilassar va poder empatar en una darrera ocasió.

El proper partit els molletans visiten el camp del líder destacat, el Cerdanyola. El duel serà aquest diumenge a les 16.00 h.