El primer equip confia reaccionar a la segona volta

La victòria contra el Granollers va ser la darrera a casa // Adrià Solís
La victòria contra el Granollers (3-1) va ser la darrera del primer equip a casa // Adrià Solís

La primera volta del primer equip no ha anat com s’esperava. El conjunt molletà es troba a 9 punts de l’ascens a la Tercera Divisió i a 2 del descens. Els d’Abel Mourelo, que porta cinc partits a la banqueta del Germans Gonzalvo, confia en el canvi de dinàmica i en la reacció de l’equip per capgirar l’actual situació. «El futbol són dinàmiques i nosaltres no estem tenint aquell pel de sort», remarca Mourelo poc abans d’encetar la segona volta aquest diumenge contra el Vilassar.

El primer equip del CF Mollet UE tanca l’equador de la temporada en 12a posició després de 6 victòries, 3 empats i 8 derrotes. Una circumstància que pot caviar «si aconseguim un parell de victòries consecutives», diu Mourelo. «Soc conscient que la valoració és negativa i pobre però a nivell de treball els jugadors estan fent una feina impressionant. Els resultats ens han d’arribar», adverteix el tècnic.

Tanmateix ho considera el capità del primer equip, Riky Alcántara. «S’ha renovat tot un equip i això costa temps. Però crec que en aquest conjunt i que tenim qualitat per lluitar per estar amunt. Ara a la segona volta s’ens ha de veure», explica Alcántara. La sensació de poder reaccionar és compartida per la resta de vestidor. «El futbol són dinàmiques, i si guanyes dos partits i veus la promoció a 4 punts, dius, podem. I si després jugues contra el tercer i el guanyes, vinga anem a més. Jo sempre tinc confiança en estar més amunt», augura Uri Solanas.

El proper rival del primer equip és el Vilassar un conjunt de la part baixa a tan sols 2 punts del primer equip. «Són un equip molt complicat amb una base d’uns 15 jugadors que porten unes tres temporades plegats amb el tècnic Toni Fuentes. Això fa que tinguin molta confiança i són perillosos», diu Mourelo. Tot i això el primer equip confia començar la segona volta amb victòria i fer un canvi de dinàmica degut que el primer equip no guanya al Germans Gonzalvo des de la victòria en el derbi contra l’EC Granollers. Per això afició us necessitem més que mai i volem omplir el camp molletà aquest diumenge a les 12.00 h. PODEM MOLLET  !!!