El primer equip continua la seva posada a punt i empata contra la Guineueta

banqueta_claudiofestaNou partit i nova oportunitat d’aprenentatge per Claudio Festa amb el seu equip del Germans Gonzalvo en una setmana sense competició. Contra la Guineueta  (2-2) va ser un partit per agafar minuts i fer proves amb el conjunt molletà. Satisfacció a la banqueta del Germans Gonzalvo de sumar minuts, tot i haver tingut fins a nou baixes pel partit -Gil, Tomás, Ruben, Santos, Arquès, Riki, Maïllo, Berni i Uri-. De tot plegat el més destacat va ser l’aportació dels juvenils de Lliga Nacional on van jugar Jerry, Jordi Camí, Aleix Cirera i Maikel.

L’Escola Guineueta va arribar amb totes per donar la sorpresa a un camp d’un Primera Catalana tot i ser un partit amistós. El compromís va ser lleig amb masses especificacions tàctiques.  Els de la Segona Catalana van intentar dominar pe`ro el Mollet va saber aturar el joc visitant. El primer gol no va arribar fins la represa i es van avançar els visitants. Tot i això Tristán va posar l’empat al marcador al minut 72 després d’aprofitar una bona assistència. Tot seguit, gairebé a la següent jugada, Aleix Cirera va fer el segon gol local després de completar una gran jugada col·lectiva.

La feina ja estava feta amb la satisfacció del rodatge. Però al minut 90 en una badada dels molletans la Guineueta amb una pilota alta va posar l’empat definitiu (2-2). Mala sort pels molletans que esperen amb ganes poder jugar el proper partit de la temporada, el 17 de febrer a casa contra el Masnou.