El primer equip, de més a menys, perd a Farners

Mateix diagnòstic que en el derbi contra la Molletense. Una segona part fluixa sense intensitat que va fer fins a tres gols després de la represa. Tot i que Cristian va posar emoció fent el 2 a 1 al minut 84, la sentència no va trigar a arribar amb el 3 a 1 definitiu quatre minuts després fruit d’una errada.

Segon partit fora de casa i segona derrota. Assignatura pendent després de quatre jornades disputades pel primer equip d’Albert Cámara. Contra el Farners l’equip va anar de més a menys. A la primera part Bangoura va gaudir de la millor ocasió dels molletans per fer pujar el primer gol al marcador, però en l’un contra un amb el porter la pilota va marxar desviada.

El Farners va aparèixer a la segona part per avançar-se amb gairebé un gol olímpic, que finalment toca Josep Riart per acabar de ficar la pilota dins de la porteria de Juanuto. A partir d’aquí es va veure un altre primer equip superat per la situació i els locals ho van aprofitar marcant un segon gol després de guanyar l’esquena a Carles Mur. Ivan García va fer el 2 a 0 al minut 72.

Poc després arribava l’esperança amb un clar penal a favor que Cristian transforma per posar un ajustat resultat al minut 84. Però, de nou, una errada defensiva, va permetre Ivan García marcar el tercer i definitiu gol local.

Amb la derrota el primer ocupa el 8è lloc amb 6 punts. El proper rival és la UAT Horta aquest diumenge a les 18.00 hores al camp Municipal del Germans Gonzalvo.

L’equip titular va ser:

  25  VALENZUELA ALCALDE, JUAN
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  4  PARRA HERNANDEZ, ANTONIO
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  7  VIDAL OLIVER, CARLOS
  11  BANGOURA, MAMADOU SALIOU
  12  KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA
  15  PADILLA PEREZ, ADRIAN
  17  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN

També van jugar:

21 GALLART OLALDE, MARC       
12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA (61′)
14 SOSA PEREZ, SERGIO       
7 VIDAL OLIVER, CARLOS (61′)
8 TEJERO LOPEZ, LLUIS       
4 PARRA HERNANDEZ, ANTONIO (75′)
9 COLLADO PADILLA, GERMAN       
15 PADILLA PEREZ, ADRIAN (75′)

 

 

 

 

 

 

 

 

PARRA HERNANDEZ, ANTONIO (15′)
PADILLA PEREZ, ADRIAN (67′)