El CF Mollet UE retira el dorsal 13 del primer equip en honor a Ricky Alcántara

D'esquerra a dreta: el director esportiu david Anglada, Rický Alcántara i un delegat del primer equip, Moustaffa.
D’esquerra a dreta: el director esportiu david Anglada, Rický Alcántara i un delegat del primer equip, Moustaffa.

El dorsal 13 del primer equip del CF Mollet UE ja no es podrà escollir a partir de la temporada 2013/2014. El club molletà vol distingir a Ricky Alcántara per haver estat un jugador exemplar des de les categories inferiors fins arribar al primer equip, sent capità. Per això el dorsal 13 es retira del primer equip en honor al jugador molletà, que ha estat durant 5 temporades al club blanc-i-vermell del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. L’acte de comiat a Ricky va tenir lloc aquest dijous al camp molletà.

Ricky Alcántara es va acomiadar del Germans Gonzalvo i es va endur la samarreta de record, al darrera del primer equip amb el dorsal 13. «En Preferents em vaig quedar sense número i tan sols quedava el 13, un dorsal atípic per jugador de camp. Però el vaig agafar i em va anar tan bé en juvenils que ja després em vaig voler quedar per sempre aquest número», recorda, i afegeix, «és un honor haver estat aquí a Mollet. I ara que treguin aquest número serà una bona anècdota que per sempre tindré».

Pel que fa al director esportiu, David Anglada, va remarcar a Rický com «un jugador exemplar que va pujar del juvenil al primer equip i es va convertir en el capità del Germans Gonzalvo. Sempre tindrà les portes obertes del Mollet per tornar sempre que vulgui».

El jugador molletà es va acabar de formar en el futbol base del CF Mollet UE, al juvenil de Preferent on va estar una temporada. Ràpidament la qualitat del migcampista va copsar l’atenció al primer equip i ja es va establir com un jugador més encara amb 17 anys. «Va rebutjar ofertes de Divisió d’Honor juvenil per continuar amb el Mollet i jugar a Preferent», recorda Anglada. De la mà de Sito Fradera va ser un jugador important a l’eix del migcamp i providencial les següent tres temporades, assolint en una d’elles l’ascens a Primera Catalana. Aquesta darrera va ser el primer capità i «amb orgull he intentat portar el braçalet», explica Alcántara.

La propera temporada Ricky Alcántara marxa a la Tercera Divisió per jugar amb el Vilassar de Mar. Molta sort Ricky, molta sort capità!

ricky2