El primer equip derrota al Júpiter al temps afegit

baby_2Emoció fins al final. El primer equip va ser superior al Júpiter, equip que lluita per l’ascens, i va tenir el premi dels 3 punts al minut 93. Baby després d’una bona acció individual va creuar el xut per marcar el definitiu 2 a 1. La graderia al zona Sud va gaudir i veure com es trencava una dinàmica de 6 empats consecutius. El Mollet va mostrar la seva millor versió i ara ocupa el 10è lloc amb 22 punts.

A banda de trencar una dinàmica de 6 empats consecutius, també es tornava a guanyar des del pasat 27 d’octubre de 2013. Concretament això significa haver passat 9 partits sense sumar els 3 punts. I el premi va ser força celebrat amb un pinya i sent el primer triomf des de que Albert Cámara va agafer el conjunt fa set partits.

onze_titularJa es veu un altra cara al primer equip. Contra un conjunt que aspira a l’ascens el Mollet li va fer molt mal sent un equip sòlid. Al migcamp Ramón Suárez dóna serenitat al joc i al davant l’artilleria de Baby més els incansables Rubén, Ángel i Mammadou que van apretar i ofegar la sortida de pilota dels visitants. Tot i això, mitjançant Makay el Júpiter va treure tot el perill per la seva banda dreta. Un fet, que va treure de polleguera a la dupla Mamadou-Arroyo però la vasculació central va funcionar. Això sí, Makay va fer lluir en un parell d’ocasions a Pol sota els pals.

El perill al Zona Sud pels molletans era de Baby que en dues accions marca de la casa -un xut de falta i una jugada individual- va provocar fer sortir al Mollet cap a l’àrea visitant. El joc aleshores del Júpiter va guanyar en intensitat i Navarro, exjugador del Mollet, es va merèixer ser expulsat per la duresa i fer a contratemps entrades per trencar o aturar el joc.

primera partEl Júpiter va acabar la primera part amb una bona ocasió que treu Ortega sota els pals i amb un remat de Jaume que marxa fora un pél desviat. La pressió visitant era més que evident i tan sols en aquests minuts el primer equip va patir de valent.

Els molletans van reaccionar, comn si fos un dels equips de la zona alta, i va aparèixer amb més joc i més intensitat a la represa. El Júpiter treia la llengua fora per moment, veient que no arribava al tram final en les millors condicions per treure algo positiu del Zona Sud. Bbay va comptar fins a tres ocasions de gol: primer una doble ocasió que el porter visitant refusa; després amb un xut desviat; i tercer amb un xut a l’escaire… No hi havia manera, i quan es perdona després s’acaba patint. I així va ser perquè el Júpiter va marcar al minut 72 després d’un bon remat d’Álex de cap, que marca tot sol dins de l’àrea.

Pol golLa reacció va ser imminent. El resultat no feia justicia al joc vist però era així de dur. Dos minuts després en una acció de corner Mario va posar l’empat després d’un bon remat. Amb el marcador novament en empat, el Mollet va tornar a creure -mai ho havia deixat de fer però feia sensació d’abatiment amb el gol rebut- i va buscar marcar el segon per sumar els 3 punts. Pereira va entrar al terreny d ejoc per fer dolç el joc visitant, tot i que no tenia al seu company Makay. Mechi va ser el seu soci dins el camp i van estar a punt de marcar en dues ocasionks aprofitant contracops ràpids amb un Mollet molt endavant.

gol_mollet segonaPerò amb l’empat e sva arribar al temps afegit i al temps afegit va arribar la recompensa amb el gol d’or de Baby. El molletà va rebre una bona pilota a al frontal de l’àrea i depsrés d’una acció personal marxant de dos jugadors visitant va creuar la pilota per marcar el definitiu 2 a 1. El camp va embogir i els 3 punts es van quedar a Mollet.

El proper partit del primer equip tindrà lloc aquest diumenge al camp del Farners (12.00 hores). #Vamosrojos