El primer equip encadena el tercer empat

escut_CFMolletUETercer empat consecutiu del primer equip. El conjunt d’Albert Cámara va sumar un punt a domicli contra l’Avià (1-1) en un partit amb dues cares pels molletans. Abans del descans el CF Mollet UE va dominar i va marxar al vetsidor amb un resultat favorable, però al tram final l’empenta local va igualar el resultat.

Tot i encadenar el tercer empat, el primer equip no guanya des del passat 27 d’octubre. El compromís contra l’Avià va mostrar dues cares. A la primera un primer equip amb un  milor control del ritme i pilota. De fet, en una bona jugada col·lectiva Mario va marcar al minut 26. Poc després un penal clar per tocar la pilota amb le smans dins de l’àrea no assenyalat per l’àrbitre va impedir marxar al descans amb un resultat més ampli.

A la represa, el Mollet va baixar el ritme en part per l’encert local. L’Avià, que es troba en llocs de descens, veia difícil capgirar el resultat però mica en mica va anar guanyant el domini de la pilota. El primer equip es va quedar enrere i va defensar el mínim resultat, però un gran gol de Carles Santamaría als darrers minuts va posar l’empat definitiu al marcador i va esmicular la possible victòria a domicili.

Amb el punt sumat, el primer equip ocupa l’11è lloc amb 16 punts amb 3 punts de marge per sobre dels llocs de descens. El darrer partit de l’any del primer equip serà al Germans Gonzalvo contra la Unificació Llefià. Puja Mollet al Germans Gonzlavo i anima al primer equip en el darrer compromís del 2013!