El primer equip es posa en marxa

Departament Comunicació CF Mollet UE

El primer equip va encetar la pretemporada 15-16 aquest dilluns al camp Municipal del Germans Gonzalvo. L’equip de David Ortiz ja està en marxa amb l’objectiu d’arribar al primer partit de la temprada (5 de setembre contra la Molletense al Zona Sud) en el millor estat físic.

La primera sessió va tenir una càrrega física important però els exercicis amb pilota van ser constants. «Aquesta primera setmana és d’aquelles més complicades, i que menys agrada, perquè hi ha molta preparació física però són molt importants», explica el tècnic David Ortiz. Pel que fa la plantilla, Ortiz valora positivament la confecció de l’equip però adverteix que «una plantilla mai es tanca», tot i que va admetre que estava al 99% completa.

La pretemporada s’estructura en quatre setmanes. El debut del conjunt molletà serà aquest diumenge contra l’equip juvenil del Mataró de Lliga Nacional al Germans Gonzalvo (20 h). Tot i que el partit amb més expectació serà el Trofeig de Festa Major contra la Montañesa de la Tercera Divisió el 16 d’agost a les 19.30 h.