El primer equip es reforça amb els defenses Carles Mur i Borja

escut_CFMolletUEEl treball conjunt de la secretaria tècnica amb el cos tècnic continua el seu curs i aquest dimarts al vespre el club ha confirmat dos fitxatges més a les oficines del Germans Gonzalvo: els defenses Carles Mur, que la temporada anterior va jugar al Masnou de la Tercera Divisió, i Borja, exjugador del Vilassar de Mar. Dues noves incorporacions que se sumen a les de la setmana anterior amb el defensa Juan Carlos Aranda i el porter Asier Cavaleiro.

El primer equip, que es troba a dos punts del descens al grup 1 de la Primera Catalana, té la ferma intenció de capgirar l’actual situació i per aquest motiu amb l’arribada de Claudio Festa s’ha confiat reforçar totes les línies del conjunt. «Hem fet un treball conjunt i aquests dos darrers fitxatges reforcen sobretot la defensa. Però també hem cregut convenient fitxar un porter, però no deixem de banda el migcamp i la davantera», explica el secretari tècnic, David Anglada. En aquest sentit el club treballa per fitxar dos jugadors més i completar la plantilla.

D’altra banda s’ha donat la baixa a quatre jugadors del primer equip que són el porter Juanjo Arévalo, el defensa Kiku Parcerisas, el migcampista Germán Sánchez i el davanter Carles Tristán. El club agraeix el seu esforç i sacrifici.