El primer equip es reforça amb tres fitxatges al Nadal

Dani Santos, Víctor Yustos i Àlex Aznar 'Parri' al Germans Gonzalvo
Dani Santos, Víctor Yustos i Àlex Aznar ‘Parri’ al Germans Gonzalvo

El primer equip s’ha reforçat amb tres fitxatges durant l’aturada del Nadal. El defensa Víctor Yustos i el migcampista Àlex Aznar ‘Parri’, que provenen del Mataró de la Segona Catalana; i el davanter Dani Santos del Singuerlín de la Segona Catalana. Tots tres jugadors destaquen per la seva qualitat individual i joventut, i venen al primer equip molletà per reforçar el conjunt d’Abel Mourelo pel que resta de temporada.

Víctor Yustos, de 19 anys, destaca en el lateral dret «per ser molt intens i molt ofensiu», es valora. El nou jugador molletà s’ha format a les categories inferiors del Mataró i arriba al Mollet seduït «per la proposta d’intentar lluitar per les places altes i pel projecte esportiu», diu Yustos. Pel que fa al seu company, Àlex Aznar ‘Parri’, de 19 anys, s’obre camí al terreny de joc al migcentre defensiu. El nou molletà, conegut amb el sobrenom ‘Parri’ s’ha format al Vilassar de Mar i al Mataró. «El projecte és ambiciós i m’agrada. Vinc a sumar i intentarem ser del tot competitius allà amunt», comenta ‘Parri’.

Per la seva banda, Dani Santos, de 22 anys, és un jugador polivalent en atac. S’ha format a les categorie sinferiors del Barça, Sant Gabriel, Unificació Llefià i Singuerlín. «Tinc moltes ganes de lluitar per aquest ascens somiat. Però tots sabem que hem d’anar pas a pas. I encara queda molta lliga», remarca Santos.

De tots tres fitxatges el tècnic molletà destaca «l’ambició, joventut i qualitat». Abel Mourelo confia poder estrenar el nou any 2013 amb victòria al camp del Sant Quirze, tot i ser conscient «que no hi ha cap equip fàcil. Tots són complicats i serà difícil». El primer equip juga aquest diumenge al camp del sant Quirze a partir de les 12.00 h. Més informació al nostre web i xarxes socials.