El primer equip estrena el 2015 amb un amistós contra el Bellavista

Partit contra la Jonquera durant la primera volta

L’activitat torna al club després de les festes de Nadal. El primer equip estrenarà el nou any amb un partit amistós contra el Bellavista Milán; el Juvenil A jugarà el que resta de partit de Lliga Nacional a casa del Gironés-Sabat i l’Aleví A anirà al torneig de prestigi de l’Atlètic del Vallès.

El compromís del primer equip tindrà lloc aquest dissabte al Germans Gonzalvo a partir de les 11.00 hores. Els d’Albert Cámara juguen contra el Bellavista Milan, del grup 4 de la Segona Catalana. Els de les Franqueses ocupen el 8è lloc amb 21 punts i están a 10 punts de la zona d’ascens.

Pel que fa el Juvenil A, disputarà el dissabte la segona meitat del partit (17.45h) que es va ajornar al camp del Gironés-Sabat i que correspón a la 14a jornada de la Lliga Nacional. A la primera part, els molletans perdien 1 a 0. El Juvenil A ocupa el 14è lloc amb 14 punts, mentre que el Gironés Sabat ocupa el 6è lloc amb 26 punts.

L’Aleví A, per la seva seva part, anirà a disputar el torneig de prestigi aquest dissabte al camp de l’Atlètic del Vallès de Granollers,

Molta sort! #vamosrojos