El primer equip guanya el Trofeig de Festa Major

El primer equip va alçar el Trofeig Ciutat de Mollet per Festa Major. L’equip de David Ortiz va superar la Montañesa, de la Tercera Divisió, per 2 a 0 oferint un bon joc davant l’aficionat del Germans Gonzalvo.

El primer equip es va mostrar molt segur en defensa i eficient en atac. L’equip barceloní, que comença la lliga aquest cap de setmana i estava més rodat, es va veure superat per l’empenta de l’equip de Mollet. A la mitja hora de joc el primer equip es va avançar mitjançant una bona acció de Juan i que Casado defineix per marcar.

A partir d’aquí es van veure els millors minuts del primer equip. Juan va gaudir d’una bona ocasió per marcar i abans del descans Gurrea i Ranchal van estar a punt d’aconseguir el segon gol molletà.

La tònica del partit va canviar a la segona part amb una Montanyesa que buscava l’empat però sense fortuna perquè la defensa molletana estava molt millor. Al minut 53 novament el conjunt molletà va marcar per posar el 2 a 0 definitiu. D’una falta lateral que treu Mañosa i Ranchal de cap fa una gran rematada.

Amb el 2 a 0 es va poder fer el tercer mitjançant Jandro, que va tenir dues ocasions i sent una molt clara després d’una bona contra entre Ranchal i Illescas.  La Montañesa va intentar dues bones accions però insuficients per fer el gol de l’honor.

En acabar el partit, Solivellas va aixecar el títol de campions i va haver celebració de la victòria enmig del terreny de joc mentre l’aficionat aplaudia. Bona Festa Major Mollet!