El primer equip guanya per la mínima al Bellavista Milán

escut_CFMolletUEEl primer equip va doblegar en partit amistós al Bellavista Milán, de la Tercera Catalana, aquest dijous al vespre. Un gol del juvenil Marcos Gutiérrez a l’equador de la segona part va ser suficient per guanyar un compromís que serveix a Albert Cámara com a prova i rodatge per sumar més minuts amb el seu equip.

El primer equip, que aquest cap de setmana no juga lliga degut a l’aturada de la competició, va presentar un conjunt ple de joventut de jugadors del Juvenil A. Cámara va poder fer diferents camvis en l’equip i durant la primera meitat no van haver gaire jugades lares de perill per banda de tots dos equips. Els de Les Franqueses, ben posicionats al Germans Gonzalvo, van demostrar el perquè són un dels equips aspirantrs a pujar a la Segona Catalana.

A la represa hi havia més perill del primer equip amb jugades inteermitents a l’àrea rival. Així Roger Valdès va gaudir d’un xut perillós. El gol molletà no va arribar fins l’equaddor de la segona meitat en una jugada per bnada dreta que s’encarrega de sentenciar dins de l’àrea Marcos Gutiérrez, del Juvenil A. A partir d’aquí millor domini del primer equip fins el xiulet final.

El proper partit del primer equip tindrà lloc a Avià el 14 de desembre a les 16.00 hores.