El primer equip guanya per la mínima al Guíxols


foto_baby

Victòria per la mínima amb un primer equip de dues cares. Millors a la primera part que feia recordar al CF Mollet UE de pretemporada quan va golejador al Vilafranca de la Tercera Divisió, i la creu a la segona part contra un Guíxols que va estar a punt de fer l’empat. Finalment, el gol d’or de Dani Arquès al minut 30 que va donar els 3 punts.

Petita revolució de Claudio Festa per fer oblidar les dues derrotes anteriors del primer equip. Les dues de més destacades, Asier Cabaleiro sota els pals i Roger Valdès al migcamp. Uns canvis que van donar resultats. Baby endollat, va treure una gran jugada per estar a punt de marcar el primer gol en un xut fort. El gol no es va fer esperar amb el bon joc local de toc. En una d’aquestes bones combinacions Baby condueix, passa a Romero que amb un toc d’esperó deixa a Dani Arquès, que marca ajustat al pal per posar l’1 a 0 al minut 30.

Poc després del gol, Roger es va lesionar quan disputava a bon nivell. El primer equip va patir un pél la baixa, tot i que encara van tenir ocasions com un penal clar que no van xiular a Sergi Díaz. A la segona part es va veure un Mollet de més a menys. Aleshores es van veure les bones aturades de Cabaleiro sota els pals. Amb la victòria el Mollet suma 7 punts en cinc partits, i al pro
l primer equip guanya per l amínima alpera jornada intentarà sorprendre al camp del líder el Peralada, que suma els partits per victòries.