El primer equip i juvenil A juguen diumenge al Zona Sud

segonaEl primer euqip i el Juvenil A juguen diumenge al Camp Municipal de la Zona Sud. Tots dos conjunts molletans modifiquen el seu horari habitual. El primer equip rep al CF Lloret a les 11.30 hores; i el Juvenil A rep al CF Damm B a les 19,15 hores. Doble sessió del màxim nivell del futbol català al Zona Sud.

El primer euqip vol tornar a puntuar després d’encadenar dues derrotes consecutives fora de Mollet. El conjunt d’Albert Cámara ocupa el 12è lloc de la Primera Catalana amb 22 punts, a 2 de les places de descens. Precisament els mateixos punts que els de Lloret, que ocupen el 10è lloc. A la primera volta els molletans van perdre 3 a 2 en un final d’infart amb un tercer gol local al temps afegit.  Ara el primer equip confia trencar la dinàmica de dos partits consecutius perdent i recuperar el somriure contra el Júpiter.

Pel que fa al Juvenil A porta sis partits consecutius sense perdre, cinc victòries i un darrer empat. L’equip de Pablo Salvador ocupa el 9è lloc de la Lliga Nacional amb 29 punts i manté una de les millors dinàmiques del campionat d’aquesta temporada. La Damm B arriba situat al 4rt lloc amb 39 punts, a sis punts del líder Mercantil. Els molletans intentaran guanyar la necessitat dels barcelonins de continuar a la part alta, i així apropar-se el Juvenil A a la zona noble de la Lliga Nacional.

Recordeu afició, aquest diumenge el primer euqip – CF Lloret a les 11.30 hores; i el Juvenil A – CF Damm B a les 19.15 hores. #Vamosrojos