El primer equip incorpora el davanter Carlos Vidal

 

El CF Mollet UE ha incorporat el quart fitxatge de la plantilla 2014/2015 amb el davanter Carlos Vidal. El nou jugador molletà destaca per la seva agilitat i polivalència a la davantera sent un ràpid mitjapunta o jugador de banda.

Aquesta temporada Carlos Vidal havia jugat a la UT. Horta del grup 1 de la Primera Catalana i la temporada anterior havia jugat al CD Masnou, equip amb el que va assolir l’ascens a la Tercera Divisió sent un dels jugadors més destacats. A més, s’ha format a les categories inferiors de l’Atlètico de Madrid.

Amb Vidal són quatre les cares noves per la propera temporada després de les incorporacions del defensa Juame Serra, el mig Adrián Padilla i el davanter Brian Quijada. A banda d’aquests quatre fitxatges, la secretria tècnica ha tancat les renovacions a la porteria de Pol Flores i Juan Valenzuela; els defenses Iván Arroyo, Álex Ruiz i Carles Mur; el migcampista Cristian Garcia; i els davanters Hassen Nbili i Ángel Fernández. A més, el primer equip compta amb els juvenils Joan Matabosch (defensa); el Álex Paredes, Arnau Blanco i You Kamassokho (migcampistes); i Jordi Altimira i Omar Quanni (davanters).