El primer equip manté l’aposta pel planter

D'esquerra a dreta; Nil, Édgar, els dos tècnics, Roger i Castro.

Aquesta tarda s’han presentat els quatre jugadors del Juvenil A que formaran part de la plantilla del primer equip 2016-2017. David Castro, Roger Garcia, Nil Sanz i Édgar Velasco són els escollits per el cos tècnic i el club per fer el salt a l’equip de Primera Catalana.

David Castro porta onze anys a la base del club, i després d’aquesta etapa, el jugador veu recompensat l’esforç i el treball de tot aquest temps amb aquesta oportunitat. El jugador pot actuar a les dues bandes de l’atac. «És un orgull després de tants anys a la base del club, tenia la il·lusió d’arribar al primer equip. Penso que puc aportar moltes coses a l’atac», destaca.

Roger Garcia ha sigut des de la porteria una de les peces importants del Juvenil A, que continuarà una temporada més a la Lliga Nacional. «Em vaig posar molt content quan vaig saber que faria el salt al primer equip», comenta el porter.

Nil Sanz ha completat la segona temporada al Juvenil A amb bona nota, fet que li  ha permés arribar a la primera plantilla. El jugador destaca per la seva polivalència, podent participar tant com a lateral com a extrem. «Molt content per veure que el treball fet al Juvenil A es veu recompensat. Estic motivat amb aquest repte», diu.

Édgar Velasco també portava dues campanyes al Juvenil A, sent peça important els dos anys. «És una satisfacció molt gran arribar al primer equip; ho valores molt. Crec que podem fer una bona temporada», diu el jugador, que pot jugar tant al mig del camp com a la defensa.

Consultes les imatges de la presentació a la nostra fan page de Facebook.