El Primer equip perd el derbi del Carrer Girona

escut_CFMolletUEEl Primer equip va perdre el derbi contra l’EC Granollers en el camp del Carrer Girona (2-0) amb els gols d’Oriol Vila i Àlex Gil. Els molletans, que amb la derota se situen a 2 punts dels llocs de descens, no van poder aturar als granollerins que sumen 11 jornades sense perdre.

El compromís del Carrer Girona de Granollers va estar anivellat fins el primer gol del partit, poc abans del descans. El Granollers, presentaba en el seu once inicial, fins a 4 ex Mollet amb David Duran, Cristian Guerrero, Àlex Gil i Diego Novo. El conjunt d’Albert Cámara es va mostrar segur i no va deixar fer el joc directe local. La pluja va fer acte de presència de principi a fi i va jugar una mala pasada al porter Joan quan un xut d’Oriol Vila es va ficar dins la portería poc abans d’acabar el primer acte.

A la represa, el Molley no va canviar d’estratègia i va confiar en capgirar el marcador sent més intensos que a la primera part. Però un ex Mollet, Àlex Gil, va trencar la defensa en una gran acció individual per la banda Esquerra i amb una vaselina va superar el poter molletà al minut 67. A partir d’aquí baby ha centrat l’atac molletà i amb un xuts de lluny ha intentat superar el porter local sense èxit.

Amb la drrota, el Primer equip ocupa l’11è lloc amb 32 punts amb un marge de 4 punts respecte dels llocs de descens. El proper partit dels molletans será aquest diumenge al Municipal del Germans Gonzalvo, que tornem després de més de 3 mesos fora del nostre camp. El Primer equip rep el Vic a les 12h.

INCIDENTS A L’ENTRADA

Des del CF Mollet UE lamentem els incidents a l’entrada del camp del carrer Girona de Granollers. Quan els directius del club van intentar entrar al camp, des de l’EC Granollers es va donar l’ordre de fer pagar l’accés als directius molletans. Aquests van pagar i van entrar. Això és un precedent que fins ara mai havia passat entre totes dues entitats posant en risc la bona relació fins ara existent. Des del club, repetim, lamentem aquests incidents fet que al camp Municipal del Germans Gonzalvo mai s’ha fet pagar als directius de l’EC Granollers.