El primer equip perdona contra el Vic i marxa amb derrota

El primer equip continua sense conèixer la victòria o l’empat fora del Germans Gonzalvo. Els d’Albert Cámara cauen derrotats per la mínima tot i ser superiors al Vic que guanya amb el gol de David Rodríguez al minut 35.

Millor imatge però mateix resultat amb derrota. El primer equip ha millorat del joc com a visitants respecte els partits contra Molletense i Farners fora de casa. Tot i millorar, encara queda com assignatura pendent sumar un punt com a visitant. El Vic ha estat més eficient i s¡ha quedat amb la recompensa dels 3 punts.

Els molletans han perdonat de cara a porteria perquè abans de marcar el Vic fins a dues ocasions ha gaudit el primer equip. bangoura i Lluís han perdonat dos un contra un.  El gol local ha estat després d’una bona intervenció de Pol sota els pas, però el refús és interceptat per David que marca l’1 a 0 del partit. Els d’Osona s’han crescut i abans del descans han pogut marcar el segon però en aquesta ocasió no han tingut tanta sort.

A la represa, domini visitant però sense la punteria adient per posar coma mínim l’empat. Els locals, per la seva part, s’han tancat al darrere i han dificultat el joc molletà però Brian per dues vegades i un remat de Gallart han pogut marcar.

Consulta la fitxa del partit Vic – primer equip CF Mollet UE. Amb aquesta derrota, els molletans ocupen el 8è lloc de Primera catalana, grup 1, amb 9 punts. El proper rival del primer equip tindrà lloc el diumenge 19 d’octubre contra el Lloret al Germans Gonzalvo (18.00 hores).