El primer equip planta cara a l’Europa en el primer partit de pretemporada

image

El primer equip va debutar en pretemporada amb derrota per la mínima contra l’Europa (0-1) de la Tercera Divisió al Germans Gonzalvo. Els barcelonins, més rodats, van marcar el gol de la victòria en el minut 63 en un xut creuat de Javi Lara. El partit va servir, sobretot, per veure les cares noves de la plantilla i fer el primer contacte de la campanya 13/14.

La càrrega física de la primera setmana de preparació es va veure reflectida en el joc dins del camp. Per això l’Europa va portar més la iniciativa i va poder avançar-se amb dos ocasions clares abans del descans. Mitjançant Baby el primer equip va respondre als barcelonins però sense fortuna.

L’Europa a la segona part es va poder avançar amb el gol d’un xut creuat de Javi Lara al minut 63. El domini va continuar dels visitants, però els molletans van intentar empatar fins el darrer minut de joc.

El proper partit del primer equip serà al camp del Cornellà de Tercera Divisió el 10 d’agost a les 20.00 hores; mentre que l’11 d’agost tornarà a jugar al Germans Gonzalvo contra el Sant Cugat de la Segona Catalana a les 19.30 hores.