El primer equip prepara la visita al CP San Cristobal

El primer equip visita aquest diumenge el camp del CP San Cristobal (12.00 hores) amb un únic objectiu: els tres punts de la victòria. El conjunt de Jordi Muñoz vol fer oblidar les dues derrotes consecutives contra Gramanet Milán “B” i Avià amb una victòria contra els egarencs, equip que ocupa l’antepenúltima posició del grup 1 de la Primera Catalana amb 7 punts.

El CP San Cristobal lluita per la salvació de la Primera Catalana. Després d’11 jornades els egarencs són el segon equip que més gols encaixa (23) i el que menys realitza (11) juntament amb Ripollet. Precisament contra aquest conjunt els egarencs és l’únic partit a casa que han guanyat, la resta han estat tres derrotes (Montcada, Horta i Cerdanyola) i un empat (La Jonquera).

Tot i això el Mollet només pensa en sí mateix i vol recuperar les bones sensacions de la primera part contra l’Avià, on van anar guanyant 2 a 0 amb possibilitat de marcar una golejada al líder al camp del Germans Gonzalvo. Això no va ser possible i van perdre 2 a 5 a la segona part. Per això el primer equip vol reconduïr el camí de la Primera Catalana amb una victòria al camp del San Cristobal. Els molletans ocupen la desena posició sumant 16 punts amb 16 gols a favor i 20 en contra.

Afició necessitem el vostre suport! Però si no podeu anar recordeu que farem la tuitransmissió del partit! @CFMolletUE