El primer equip presenta els primers fitxatges 2015-2016

El primer equip comença a definir la plantilla de la temporada 2015-2016 a la Primera Catalana. El conjunt dirigit per David Ortiz va presentar quatre fitxatges aquest dimarts al camp Municipal del Germans Gonzalvo. Els davanters Alejandro Montejo ‘Jandro’ i Óscar Casado ‘Chipi’; el migcampista Sergio Navarro i el defensa Aitor Millán.

Óscar Casado, de 22 anys, ha jugat aquesta temporada en el Juventud 25 de Septiembre del grup 2 de la Primera Catalana. Juga d’extrem i també de mitja punta. “Em sembla un bon projecte el CF Mollet UE. Crec que s’està fent una bona plantilla i vinc amb ganes”, va dir.

Alejandro Montejo Jandro’, de 20 anys, ha estat un dels jugadors més destacats de la Unificació Llefià a la Segona Catalana. Destaca per la seva agilitat en l’extrem. “M’agrada el plantejament que em va fer en David Ortiz. Aquesta és una categoria complicada, però m’agrada molt i lluitarem”, adverteix.

Aitor Millán, de 23 anys, ha jugat aquesta temporada en l’Horta, del grup 1 de la Primera Catalana. Juga de defensa i també al migcentre, però enguany ha tingut una temporada complicada amb lesions. “Tinc ganes de deixar enrere l’any complicat amb l’Horta Vinc amb moltes ganes al club, és com si fos casa meva, visc a Sant Fost i soc molt de Mollet”, remarca.

Sergio Navarro, de 31 anys, arriba procedent de la UE Vilassar de Mar de la Tercera Divisió, però s’ha convertit en un rodamón del futbol català jugant fins i tot a la Segona Divisió B. Destaca al migcamp. “Vaig començar a Mollet fa més de 20 anys i tinc moltes ganes de fer algo bonic en aquest club. La motivació hi és de fer una cosa bona i, fins i tot, pujar a la Tercera Divisió amb l’equip de la meva ciutat”, indica.

A banda dels quatre fitxatges que es van presentar, el primer equip també ha incorporat el davanter Eduardo Ranchal, que jugava aquesta temporada a la UDAT Gramanet i va marcar 14 gols, i el migcampista Xavier Pluvins que també havia jugat aquest curs a la UDAT Gramanet, de la Primera Catalana.

En l’aspecte de renovacions, el primer equip tindrà la continuïtat del porter Pol Flores, els defenses Eric Solivellas, Álex Ruiz i Iván Arroyo; els migcampistes Paredes, Adrián Padilla i Antonio Parra; i el davanter Natxo Abad. Pel que fa els jugadors que pugen del Juvenil A, hi ha el porter Kevin López; el migcampista Vega; i els davanters Albert Gurrea i David Gómez.

La secretaria técnica i l’entenador treballen per continuar definint la plantilla de la temporada 2015-2016.