El primer equip s’acomiada de 2013 amb empat en el #derbiMollet

image

El derbi de Mollet al camp municipal Zona Sud ha acabat en un empat sense gols. Tot i no moure’s el marcador, Molletense i primer equip han ofert un partit de nivell en una graderia apassionada.

El conjunt d’Albert Cámara continua creixent com a grup. Tot i no marcar, l’equip ha mantingut la porteria sense gols. Contra la Molletense, un equip força vertical sent líder del grup 2 de Segona Catalana, el primer equip ha portat la batuta i en certs moments ha pispat l’empenta dels locals. I això que s’ha vist un Mollet diferent en cada part on fins i tot han jugat 4 juvenils amb Gurrea, Festa, Quim, Andrés i Omar.

En els primers minuts, la Molletense ha intentat sorprendre amb el seu joc al primer equip. Però tan sols han aconseguit un xut amb perill de Nando al minut 20. Els de Cámara han avançat línies i fruit de la pressió Ruben en un refús gairebé marca. Les arribades per banda de Gurrea, Néstor i Guille han estat part de les accions molletanes de més perill.

Abans del descans el partit s’ha escalfat degut al joc dur dels locals en algunes accions, sobretot d’Agustin Latre. De fet, l’àrbitre ha perdonat la targeta vermella a Latre en una doble falta sobre Festa.

A la represa, nous jugadors amb Juanjo i Ramón com a protagonistes en l’atac del primer equip. Això sí a l’inici de la segona Javi i Agustín han pogut marcar en una foble ocasió. El joc del Mollet ha guanyat per dins i Omar en un xut i després Guille han pogut marcar també.

De fet, Ramón en una bona visió cap a Juanjo han estat a punt de marcar però no ha arribat la jugada definitiva. Tot i l’empat final bones sensacions del primer equip per tancar l’any amb empat. Feliç any nou Mollet! Vamosrojos!