El primer equip topa amb el San Cristobal

El primer equip no va passar de l’empat al camp del San Cristobal (1-1). Els de Jordi Muñoz van signar un partit de dues cares: una fluixa a la primera part i una millorable a la segona. Tot i això va ser insuficient per treure els tres punts contra un equip en zona de descens. L’empat de Novo així al minut 77 de penal va ser el premi a la insistència  molletana que es va quedar a mig camí de la victòria, tot i que els parroquials van jugar amb un jugador menys al tram final.

L”equip molletà no va estar a l’alçada de les circumstàncies contra el San Cristobal. Al camp egarenc el primer equip es va trobar inquiet i amb un resultat ja desfavorable al minut 21 amb el gol de falta directe de José Sánchez. A partir d’aquí el Mollet va millorar part del seu joc i poc abans del descans Donoso va poder fer l’empat però unes presumptes mans, no assenyalades per l’àrbitre, ho van impedir.

A la represa el joc molletà va mostrar una millor imatge. El joc lent i ensopit de la primera part es va superar amb un Mollet amb una clara intenció d’atac, i sobretot, capgirar el resultat. L’empenta molletana es va veure truncada durant uns minuts degut a l’expulsió de Donoso i el local Ruben Ruiz per protagonitzar una discussió a la represa.

La insistència del Mollet va trobar recompensa al minut 77 amb el gol de penal de Novo, que també va propiciar l’expulsió del seu autor el local Lordan. Amb un jugador menys que els molletans el San Cristobal es va saber defensar. De fet el primer equip va desaprofitar dues ocasions per fer el segon gol però ni Novo ni Arquès van trobar el camí de la victòria.

A la propera jornada el Mollet rep aquest diumenge a l’EC Granollers a les 12.00 hores.