Prèvia contra el Guíxols

El primer equip visitarà aquest diumenge el camp del Guíxols amb l’objectiu d’encadenar una segona victòria de manera consecutiva del grup 1 de la Primera Catalana. Fins aleshores el conjunt de Jordi Muñoz ha guanyat tres partits i ha perdut dos, així suma 9 punts i es novè classificat. La victòria contra el Ripollet, primer partit sense encaixar un gol, dóna confiança al grup molletà per intentar puntuar al camp del Guíxols.

Els de Girona ocupen la tretzena posició amb 7 punts i són el tercer pitjor equip encaixant gols amb 12 dianes, les mateixes que el cuer San Cristobal. “Nosaltres jugarem al camp del Guíxols com sempre: amb un joc de combinació. Anirem a guanyar, i si anem a guanyar és fàcil no perdre”, assegura Muñoz, qu confia en gaudir d’una mica més de sort a cara porteria. De fet el primer equip només ha marcat 9 gols en sis partits i ha encaixat 10 gols.

El Guíxols porta una dinàmica com a locals de dues derrotes i un empat. Així el primer euqip intentarà treure profit. “El Guíxols té un equip amb alguns veterans de gran qualitat, però nosaltres tot el que sigui puntuar serà positiu”, explica Muñoz. El partit al camp del Guíxols serà aquest diumenge a partir de les 17.00 hores.