El sorteig de la panera de Nadal es farà en el descans del Juvenil A

panera_NadalAmb la Loteria de Nadal ja venuda la sort està repartida. Però a banda de tenir l’atenció en el matí de dissabte al sorteig fet des de Madrid, al camp del Germans Gonzalvo teniu un altre cita. A la mitja part del compromís del Juvenil A contra el Lleida (sobre les 17.45 h.) es farà el tradicional ja sorteig de la panera de Nadal del CF Mollet UE.

La panera de Nadal prendrà l’atenció del partit del Juvenil A durant uns minuts a la mitja part. El sorteig es farà al migcamp i s’encarregarà la secretaria del club, Sandra Libori. La butlleta afortunada serà publicada pel web i les xarxes socials del club per donar compte del sorteig públic fet. El guanyador haurà de passar per les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo en els propers dies per recollir la panera o en el matiex moment del sorteig.

A banda de la panera de Nadal el cap de setmana està ple d’activitat al camp del Germans Gonzalvo. Dissabte el Juvenil A de David Ortiz continuen la seva aspiració per pujar a la Divisió d’Honor i volen acomiadar l’any de Lliga Nacional amb una victòria contra un dels equips històrics catalans, el Lleida. Diumenge prendrà l’atenció el primer equip que vol acomiadar l’any amb victòria contra el Montcada. Els d’Abel Mourelo estan a 9 punts del primer lloc del grup 1 de la Primera Catalana i volen intentar escurçar diferències abans d’acabar l’any amb una darrera victòria. A més, diumenge al matí hi han dos partits claus  entre els més petits al Germans Gonzalvo: el Benjamí A juga contra l’Espanyol a les 10.00 h; i l’Infantil A que s’està jugant l’ascens rep al Martorelles a les 12.30 h. Acomiada l’any de futbol al Germans Gonzalvo!