El viatge a Andorra

Dissabte passat, el primer equip va afrontar el viatge més llarg de la temporada visitant Andorra per disputar el seu partit. La sortida va ser a les 10 del matí amb autocar des del Municipal Germans Gonzalvo, on el cos tècnic, jugadors i alguns aficionats que van voler acompanyar l’equip, van arrencar el desplaçament.

Després de dues hores llargues de viatge, la primera aturada va ser al voltant de la una de la tarda, on l’expedició va fer un ‘stop’ al camí a Sant Julià de Lòria per agafar forces de cara al que esperava a la tarda. Una hora més tard, tornada a l’autocar per fer els últims quilòmetres fins arribar als Camps de la Borda Mateu, a Andorra la Vella, on es disputaria el partit.

Tot i no poder treure cap punt de terres andorranes, equip i afició van haver d’empendre el camí de tornada cap a Mollet. L’autocar va arrencar de nou cap a dos quarts de set, aturant-se una vegada a l’àrea de servei del Túnel del Cadí. L’arribada al Municipal Germans Gonzalvo va ser a les nou de la nit, donant així per acabat un dia que, malauradament, no va poder ser rodó del tot per la derrota.

Consulta totes les imatges del viatge al nostre Facebook.