Els atractius del partit del Centenari

El partit del Centenari tindrà lloc aquest dilluns 18 d’agost a partir de les 19.00 hores, però tres quarts d’hora abans obriran le portes del camp Municipal del Germans Gonzalvo. El partit serà històric ja que donarà el tret de sortida dels actes de commemoració dels cents anys del CF Mollet UE, de 1914-2014. I per això el compromís estarà ple d’atractius:

– Els Cent anys del club i contra la Selecció Catalana UEFA, que prepara els europeus que disputarà a partir del setembre a Moldavia. Una convocatòria amb jugadors de renom i prestigi internacional que faran gaudir al primer equip i al seguidors.

convocatoria selecció

– Unes copes renovades. En motiu del partit del Centenari, les copes del partit són noves i espectaculars. Veure-les fa goig.

– La rifa del partit serà un Carnet Soci Col·laborador del Centenari, valorat en 100 euros. Un carnet que dóna dret a veure tots els partits del rpimer equip, juvenil A i futbol base i, amés, un llibre gratis del Centenari i una placa amb el seu nom al camp, en el futur racó del Centenari.

– La samarreta commemorativa dle Centenari es veurà per primer cop i serà un fet impresionant, ja que sorprendrà a tothom pel seu disseny. El dilluns primeravegada que es podrà veure ple de distintius i reconeixement.

– Sabrem quin jugador del futbol base hissarà la senyera l’11 de setembre en representació del CF Mollet UE en l’acte institucional de Mollet.

Per tot plegat, i més atractius com que el partit serà històric no us podeu perdre aquest compromíus. Us hi esperem afició!