Els benjamins en bon estat de forma

El Benjamí A ja va guanyar el Torneig Vallès Visió a la Setmana Santa
El Benjamí A ja va guanyar el Torneig Vallès Visió a la Setmana Santa
El Benjamí A ja va guanyar el Torneig Vallès Visió a la Setmana Santa / Sandra Libori

Els benjamins del CF Mollet UE estan en bon estat de forma aquesta campanya fins a quatre conjunts són protagonistes. El Benjamí A i Benjamí C per haver pujat de categoria i el Benjamí B i Benjamí E per tenir opcions de fer l’ascens a falta de dues jornades per acabar el curs 2012/2013. Tot això degut a la reestructuració de la Federació Catalana de Futbol que per la temporada vinent ha posat un esglaó més en la categoria de benjamins, la Preferent. D’aquesta manera, per sota de Preferent hi hauran Primera, Segona i Tercera.

Els conjunts molletans han sabut aprofitar aquesta reestructuració i en aquest cas el Benjamí A i el Benjamí C ja han assolit l’ascens. L’A ha pujat a la nova categoria de Preferent, mentre que el C ho ha fet a Primera. Això comporta que el club tingui representació a totes les categories de benjamins. Un èxit educatiu i de formació en el futbol base a càrrec del coordinador de futbol 7 Otger Canals amb tot el seguit d’entrenadors.

Els ascensos del Benjamí A i el Benjamí C poden estar acompanyats amb dos més, el Benjamí B que lluita per pujar a Primera i el Benjamí E que ho fa per fer-ho a Segona. Tots dos conjunts tenen opcions a falta de disputar les darreres dues jornades. Per assolir fer l’ascens el B s’ha de ficar entre els sis millors classificats del grup 9 de Segona i actualment estan empatats amb el 6è classificat. Mentre que l’E ha de quedar entre els 3 millors classificats del grup 30 de tercera i ara són a 2 punts del 3er classificat. Pel que fa a la resta de benjamins han complert una gran temporada i per això els felicitem.

Tots dos conjunts benjamins pendents de fer l’ascens juguen aquest cap de setmana al Germans Gonzlavo així que esperem que hi hagi el màxim de recolzament per aquestes grans campanyes que duen a terme els dos conjunts. El Benjamí B rep a l’EF Sabadell (dissabte,12 hores) i el Benjamí E rep a La Torreta (diumenge, 14 hores).