Els equips de base participen en diferents torneigs!

Aprofitant que aquest cap de setmana s’atura la competició, diferents equips de futbol-7 del club participen en diferents torneigs per no perdre el ritme competitiu!

Així doncs, l’Aleví A participa en la prestigiosa Media Gol Cup de Cornellà de Llobregat, on participen equips de renom com el Reial Madrid, el FC Barcelona, el Paris Saint Germain, l’Ajax i el RCD Espanyol. Els molletans participen a la fase prèvia, on tenen com a rivals la UE Sant Andreu, el CE Sant Gabriel, l’EF Gavà, el Jàbac Terrassa i el Gimnàstic de Tarragona. En cas de superar aquesta fase, l’equip vallesà s’enfrontarà a la fase final amb el Reial Madrid, el Paris Saint Germain, el Villarreal, el Chertanovo i el K-Tech Academy. En cas de quedar entre els 2 primers classificats d’aquesta fase, els molletans jugarien els quarts de final, i en cas de superar-los, la semifinal i la final.

L’Aleví B participa avui 6 de Desembre al Torneig de La Marató de TV3, que es disputa a Torrelles de Llobregat. El torneig, solidari a favor de la recerca davant les malalties minoritàries, compta amb 16 equips, i els rojos estan enquadrats al grup B, on té com a rivals el Girona FC, la UE Bordeta i el FC Martinenc. En cas de finalitzar la fase de grups en primera posició, els molletans accediran a les semifinals, així com a la possible final.

Pel que respecta a l’Aleví D, avui dia 6 de desembre participa en el Torneig del Atlètic Vallès, en el qual hi ha 20 equips, i els molletans es troben al Grup B, on té com a rivals el Montornès, el Torelló, el Parets i el Vic. En cas de quedar entre els 4 primers classificats del grup, els vallesans jugarien els quarts de final, així com les semifinals i la final en cas de classificació.

D’altra banda, l’Aleví G participa avui 6 de desembre al Torneig Planadeu, on a la fase de grups té com a rivals el Can Rull, el Sabadell i la Romanica. En cas de finalitzar en les 2 primeres posicions del grup, s’accedeix a les eliminatòries, on es disputarà quarts de final, la semifinal i la final.

Juntament amb l’Aleví B, el Benjamí A participa en el Torneig de La Marató de TV3 de Torrelles de Llobregat. En aquest cas participen 12 equips, i els molletans estan enquadrats en el Grup 3, on té com a rivals el Marcet, el CE Mercantil i el CD Pablo Iglesias-Actur B. En cas de finalitzar en primera posició, o ser el millor segon dels tres grups, s’accedeix a les semifinals i, en cas de superar-la, a la final.

El Benjamí D participa avui dia 6 de desembre al Torneig de Palau Solità i Plegamans. En aquest torneig hi participen 8 equips, i el CF Mollet UE es troba en el Grup 1, on té com a rivals el Palau, el Young Talent i el Torelló. En cas de concloure en una de les dues primeres posicions s’accedeix a les semifinals, pas previ a la final.

El Benjamí E disputa el diumenge 8 de desembre el Torneig de l’Atlètic Vallès, on participen 20 equips enquadrats en 4 grups. Els molletans estan al grup B, on tenen com a rivals el Vila Olímpica, el Jàbac Terrassa, la Torreta i el Bufalà. En cas de ser un dels 4 primers classificats, s’accedeix als quarts de final, i en cas de classificació, a les posteriors semifinals i final.

#vamosrojos