“Em sento amb orgull de ser soci del CF Mollet UE»

Departament Comunicació CF Mollet UE

Andrés Moreno (1953, Jamilena, Jaén) porta més de 15 anys com a soci del CF Mollet UE. Moreno és un incondicional seguidor dels partits del primer equip però també dels del Juvenil A i d’altres conjunts del futbol base. Soci crític però sempre amb esperit constructiu.

– Com portes ser soci del CF Mollet UE?
– Jo em sento amb orgull de ser soci del CF Mollet UE. Reconec la feina que fa la directiva degut que jo havia estat directiu d’un equip format a Mollet als anys 70′, la Jamilena, i és una tasca complicada tenir content a tothom. I ara vivim el millor CF Mollet UE que jo pugui recordar, sobretot, en el futbol base amb unes categories força altes. I jo porto a Mollet des del 1974.

– I per aconseguir tot això és important col·laborar…
– A mi m’agrada el futbol i el que no faré serà entrar en un camp de futbol sense pagar. S’ha de col·laborar per a que el club pugui tenir més mitjans i prosperar. I ser soci doncs no em costa de pagar. Sempre ho he fet perquè per fortuna sempre ho he pogut pagar.

– Com és l’ambient al camp del Germans Gonzalvo?
– És crític. Sempre hi han critiques envers tot, també sobre la directiva i jugadors del primer equip. Tot i que les meves critiques acostumen a ser constructives perquè així crec que haurien de ser. Jo valoro molt el treball d’aquesta directiva i crec que haurien de tenir més recolzament i ser més àmplia. Durant els partits del primer equip aquest ambient és una mica fred entre l’aficionat i el soci. S’hauria de viure al camp com si fos tot una penya i segurament hi hauria més ambient.

– Il·lusiona el projecte del primer equip?
– Són joves i tenen moltes ganes, i això ajuda a crear aquesta il·lusió. Però som conscients que joventut aporta també un pel d’inexperiència. D’altres temporades hem tingut plantilles amb jugadors de més nom, però no han acabat de funcionar. Aquesta per exemple si guanyem, els quatre següent partits seguits segur que es posen líders. Estan fent una bona campanya i hi ha jugadors de molta qualitat.