Empat del primer equip en una segona part de bogeria a Júpiter

romero_jupiter

De bogeria va estar el partit del primer equip al camp del Júpiter a la primera jornada. Es va notar que la pretemporada encara no està del tot oblidada, de fet per oblidar conceptes defensius es va castigar al Mollet desmesuradament o al Júpiter per la mala sort del seu porter. Tot i això repartiment de punts en un camp que els rivals patiran (3-3).

Amb una defensa de 5 homes novament el primer equip va saber transmetre seguretat, però no va ser suficient per originar ocasions de gol. A la primera part massa control per banda els dos conjunts. De fet els locals no van parar d’intentar per banda esquerra avançar-se en el marcador. No hi va haver manera en part a Pol sota els pals i a un pal precisament salvador.

A partir d’aquí el Mollet va jugar amb una defensa de quatre i tres jugadors per intentar marcar el tercer. Però en canvi es va trobar amb un en contra amb un bon xut de Pereira al minut 82. Tot i això els molletans no van desistir i al minut 89 Romero torna a marcar en un xut de lluny que se li escapa al porter de les mans i es fica a gol.A la segona part la bogeria va transformar el camp del Júpiter. En una bona diagonal Baby va avançar al Mollet guanyant en l’un contra un al minut 47. Aleshores dues errades van posar el marcador a favor dels locals. Elhadji es va aprofitar per posar l’empat al minut 51 i Víctor al minut 53. El partit estava del tot trencat. I el primer equip amb un Romero molt endollat va poder aprofitar-se d’una mala sortida del porter local Gabriel al minut 56.

El proper partit del primer equip serà contra el farners aquest diumenge a partir de les 12.00 hores al Germans Gonzalvo.