Empat que sap a poc del Juvenil A contra l’Espanyol

juv_espanyolEl Juvenil A va merèixer una mica més contra l’Espanyol. Els de Pablo Salvador van empatar contra els blanc-i-blaus al Germans Gonzalvo en un partit que van estar a punt de guanyar al tram final. L’afició molletana va respondre a la crida de l’euqip de Lliga Nacional i van anar al compromís que s’havia ajornat a la jornada 2 de campionat degut a la pluja.

L’Espanyol és un dels conjunts que aspiren a guanyar la Lliga Nacional, com acostumen Barça i Cornellà. Al germans Gonzalvo es van mostrar un equip potent però els molletans van estar en tot moment a l’altura. Si bé al princpi els barcelonisn van controlar més, i van gaudir d’ocasions de falta que Marcos va saber aturar, a quart d’hora de joc Igualador va donar una bona alegria als locals amb el gol. El Juvenil A alehsores va començar a dominar el compromís en certs moment i, sobretot, no mostrar debilitats. Fins i tot Gurrea va poer marcar un segon gol i abans del descans Paco va picar una pilota al pal.

La bona feina de la primera part es va veure  alterada per un mal inici a la repressa. L’Espanyol que havia sortit amb més empenta va trobar el gol de l’empat definitiu al minut 53 mitjançant Cristopher. Aleshores el partit va estar força igualat però els molletans van poder marcar el segon en dues dobles ocasions de Gurrea. Tot i això el marcador ja no e sva moure.

Després de 3 jornades, el Juvenil A suma 2 punts de 9 possibles. El proper partits dels molletans serà aquest dissabte novament al Germans Gonzlavo contra la Unificació Bellvitge a partir de les 17.00 hores.