Empat sense gols contra el Banyoles

Departament Comunicació CF Mollet UE

El primer equip no va poder superar el penúltim classificat, el Banyoles, al camp Municipal del Germans Gonzalvo. L’empat sense gols va ser el resultat d’un compromís gris entre els dos equips, tot i que al tram final els visitants van poder marxar amb la victòria.

El primer equip es va presentar contra el Banyoles amb baixes destacades com Peque, Natxo, Serra i Parra; i també els sancionats Biyong i Padilla. A més, «Sulivellas» es va quedar a la banqueta amb molèsties, tot i que va ser expulsat per protestar. Amb aquesta situació tres juvenils van completar la llista de convocats amb Alejandro Fernández, Sergio Frochoso i Marc Garcia. Garcia i Frochoso van acabar debutant al tram final.

Tan sols durant els primers minuts del partit el primer equip va semblar apropar-se amb perill a la porteria del Banyoles. En una jugada entre Marc Reyes i Lluís, la pilota pica al pal. Tot seguit una falta dins de l’àrea, que el xut topa amb la barrera. I abans del descans un xut potent de Brian Quijada.

El control va ser molletà, però sense ocasions de perill. El Banyoles va fer la rèplica amb un xut de falta, i a la segona meitat va gaudir de dues ocasions per marcar. Ferran Nigeria, que va entrar a la segona part, es va topar amb un gran Pol Flores sota els pals. La darrera acció del partit va ser pel debutant Sergio que va estar a punt de sorprendre amb una gran acció individual. Consulta la fitxa del partit.

Amb l’empat el primer equip baixa fins al 8è lloc de la Primera Catalana amb 41 punts. Aquesta jornada juga novament al camp Municipal del Germans Gonzalvo per rebre el segon classificat, el Manresa.
Titulars:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  7  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  10  FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL
  16  COLLADO PADILLA, GERMAN
  19  ARROYO SANCHEZ, IVAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN
  23  GARCIA GOMEZ, DAVID

SUBSTITUCIONS

12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA
23 GARCIA GOMEZ, DAVID (57′)
18 PAREDES SOLER, ALEX
20 GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN (69′)
9 GARCIA SOPENA, MARC
10 FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL (86′)
11 FROCHOSO SORIANO, SERGIO
19 ARROYO SANCHEZ, IVAN (86′)

 

TARGETES
 

SOLIVELLAS GARCIA, ERIC (37′)